Make-up

Dag make-up  € 32,50

Deze make-up is geschikt voor overdag, bv een belangrijke presentatie op werk of belangrijke dag waarbij je wilt stralen. Jij geeft je wensen aan en in overleg zal ik je make-up aanbrengen.

Gala make-up  € 45,00

Je wilt een make-up die wat extra heeft. Meer glamour en glans, dan is de Gala make-up voor jou de juiste keuze. Jij geeft je wensen aan en in overleg zal ik je make-up aanbrengen.

Persoonlijk make-up advies  € 65,00

We gaan bepalen welke kleuren jouw krachtiger maken en ontvangt een persoonlijk Make-up paspoort voor thuis. Daarna zal ik je make-up aanbrengen zoals deze het beste bij jou past. En leg je uit hoe dit te doen. Zo kun je zelf thuis aan de slag!

Bruidsmake-up vanaf € 95,00

Op een van de mooiste momenten in je leven wil je er stralend uitzien en daar hoort een mooie persoonlijke make-up zeker bij. Ga je trouwen of wil je meer informatie neem dan contact met mij op om je wensen te bespreken. Want niets is zo persoonlijk als je trouwdag.

Visagie op locatie 

Als de wens is voor visagie op locatie, dan zal ik een op maat gemaakte offerte maken naar aanleiding van je wensen. Mail mij je wensen op info@sandrabeautysalon.nl.

 

Prijzen zijn geldig tm 31 dec 2021