Maatregelen in de salon in verband met Covid-19

 

Sandra’s Beautysalon werkt alleen op afspraak via de online agenda. Ik werk in mijn salon volgens de door het RIVM en overheid goedgekeurde protocol opgesteld door  Anbos, onze branche organisatie, in samenwerking met betrokken partijen. Dit is extra bovenop de HAM-code (Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieu), die ik altijd al hanteer.

Stap 1  – Afspraak maken

Je afspraak kun je net als anders inplannen in de online agenda.

Stap 2 – Direct voor je bezoek

Check bij jezelf of je echt fit voelt om naar mijn salon te komen.

Je bezoek aan de salon voor je behandeling gaat NIET door, als je (lichte) klachten hebt, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38° C), koorts (vanaf 38° C) en of benauwdheidsklachten). Dit geldt ook voor mij!

Neem hierin je verantwoordelijkheid, zodat mijn salon ook open kan blijven. Mocht jij of iemand in je gezin vlak voor je bezoek toch niet lekker voelen, zeg dan ten alle tijden je afspraak af. Dat kan via de mail of via Whatsapp, ik lees jouw bericht dan als ik klaar ben met de lopende afspraak mocht het overdag zijn.

Bij twijfel, niet komen. Als jij of je gezinsleden zich weer beter voelen, dan is er snel genoeg een nieuwe afspraak gevonden. Veiligheid boven alles voor jou en voor mij.

Stap 3 – Jouw bezoek

Als stap 2 akkoord is, ben je van harte welkom in mijn salon. De volgende stappen verwacht ik van jou bij binnenkomst.

  1. Bij binnenkomst desinfecteer je je handen, ben je hiervoor in een drukke ruimte geweest, was dan je handen even in de wc.
  2. Wanneer de deur naar de behandelruimte open is, kun je binnenkomen en daar je jas ophangen net als normaal. De behandeling gaat dan beginnen. Als de deur nog gesloten is, dan mag je even wachten in de ontvangstruimte.
  3. Na de behandeling zal net als normaal de betaling aan de balie plaatsvinden.

Stap 4 – Na je bezoek

Los van Covid werkte ik als schoonheidsspecialist altijd al via het hygiëne protocol voor schoonheidsspecialist, daarom zal het reinigen en luchten van de salon altijd plaatsvinden.

Zo zorgen we samen voor een veilig bezoek en kun je genieten!

Ik kijk er naar uit je weer te ontmoeten en je weer een heerlijke behandeling te geven.

Dank voor je medewerking.

Protocol voor handen wassen