Maatregelen in de salon in verband met Covid-19

 

Sandra’s Beautysalon werkt alleen op afspraak via de online agenda. Voor het maken van de afspraak dien je het protocol gelezen te hebben en de maatregelen toe te passen voor, tijdens en na je bezoek. Alleen dan kan jouw afspraak verantwoord plaatsvinden.

Ik werk in mijn salon volgens de door het RIVM en overheid goedgekeurde protocol opgesteld door  Anbos, onze branche organisatie, in samenwerking met betrokken partijen. Dit is extra bovenop de HAM-code (Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieu), die ik altijd al hanteer.

Stap 1  – Afspraak maken

Je afspraak kun je net als anders inplannen in de online agenda. Hiermee registreer je direct jouw telefoonnummer en e-mailadres, die ik moet hebben ter registratie. Mocht er bron en contactonderzoek nodig zijn.

Stap 2 – Direct voor je bezoek

Check bij jezelf of je echt fit voelt om naar mijn salon te komen. Het dragen van een mondkapje is niet nodig.

Je bezoek aan de salon voor je behandeling gaat NIET door, als je (lichte) klachten hebt, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38° C), koorts (vanaf 38° C) en of benauwdheidsklachten). Dit geldt ook voor mij!

Neem hierin je verantwoordelijkheid, zodat mijn salon ook open kan blijven. Mocht jij of iemand in je gezin vlak voor je bezoek toch niet lekker voelen, zeg dan ten alle tijden je afspraak af. Dat kan via de mail of via Whatsapp, ik lees jouw bericht dan als ik klaar ben met de lopende afspraak mocht het overdag zijn.

Bij twijfel, niet komen. Als jij of je gezinsleden zich weer beter voelen, dan is er snel genoeg een nieuwe afspraak gevonden. Veiligheid boven alles voor jou en voor mij.

Stap 3 – Jouw bezoek

Als stap 2 akkoord is, ben je van harte welkom in mijn salon. De volgende stappen verwacht ik van jou bij binnenkomst.

  1. Kom op tijd, niet te vroeg of te laat en kom alleen, ik zorg voor ruimte tussen de afspraken, maar het is niet te bedoeling om in de wachtruimte te wachten i.v.m. de 1,5 meter maatregel. En anders wacht je even buiten tot ik je kom halen.
  2. Let op! Wanneer je door fietsen of het buiten zijn een loopneus hebt gekregen, zorg dan dat je deze buiten nog snuit of je maatregelen voor neemt.
  3. Bij binnenkomst was je eerst je handen volgens het protocol in de wc. Alle materialen zijn aanwezig om je handen te reinigen. Hierna raak je niet onnodig extra je telefoon, je gezicht of andere persoonlijke zaken aan, tot na de behandeling. Het protocol voor handen wassen tref je onderaan deze pagina aan..
  4. De wc zal voorlopig gesloten blijven voor toiletbezoek voor, tijdens of na behandeling en alleen dienen als wasruimte voor de handen. Hou hier rekening mee voor je bezoek.
  5. Wanneer de deur naar de behandelruimte open is, kun je binnenkomen en daar je jas ophangen net als normaal. De behandeling gaat dan beginnen.
  6. Na de behandeling zal net als normaal de betaling aan de balie plaatsvinden, waardoor wij afstand van elkaar houden.
  7. Wil je verzorgingsproducten meenemen, dat kan. Pak vanaf de schappen alleen hetgeen je nodig hebt en raak niet onnodig de andere producten aan, je ontvangt van mij een papieren tas om de producten zelf in de stoppen. Betaling van je behandeling of producten kan net als normaal via de pin.
  8. Blijf niet onnodig lang in de salon als de betaling en nieuwe afspraak gereed is, dit zorg voor ruimte voor mij voor reinigen van de salon en voorbereidingen op de volgende afspraak.

Stap 4 – Na je bezoek

Zorg ik voor een intensieve reiniging van alle contactpunten van tijdens jouw bezoek. Doordat ik ruimte plan tussen de afspraken, zal ik ook de ruimte extra ventileren. Zodat iedereen bij elk bezoek in een schone ruimte komt.

Zo zorgen we samen voor een veilig bezoek en kun je genieten!

Ik kijk er naar uit je weer te ontmoeten en je weer een heerlijke behandeling te geven, maar je bezoek aan de salon is een eigen keuze met betrekking tot de risico’s. Je mag er op vertrouwen, dat ik alles in dienst zal zetten met de maatregelen voor een maximale hygiëne en een zo’n klein mogelijke kans op besmetting. Maar Sandra’s Beautysalon kan nooit verantwoordelijk gesteld worden, indien in de periode na je bezoek besmet raakt met het virus.

Als we samen onze verantwoordelijkheid nemen, krijgen we het virus onder controle!

Dank voor je medewerking.

Protocol voor handen wassen