Uitbreidingen voor 2024

bij alle behandelingen toe te voegen:

Verven en ontharen

Verven Wimpers of wenkbrauwen  € 14,00 Wimpers en wenkbrauwen  € 21,00
Harsen bovenlip  € 11,50  Epileren kin  € 11,50

Extra oppepper voor je huid

Extra vitamine voor je huid  € 14.50
Een ampul is een concentraat van werkstoffen. Deze kunnen een boost geven aan de huid, wanneer deze extra ondersteuning nodig heeft, bv na ziekte of gebruik van medicijnen. Maar ook als je huid in een mindere conditie is, kan dit helpen het herstel in gang te zetten.
Het ampul wordt met een apparaat met een zachte trilling aangebracht op de huid, waardoor het ampul goed en in de diepere huidlagen opgenomen wordt.

Gerstekorrels

Gerstekorrels  € 9,95
Gerstekorrels zijn ingekapselde talgbolletjes onder de huid. Deze ontstaan vaak rond de ogen of op de wangen. Deze verdwijnen nooit vanzelf, maar moeten altijd door een schoonheidsspecialist weggehaald worden. Dit gebeurt door middel van een naald te prikken in de gerstekorrel. Dit is dan ook de reden, dat het verwijderen van gerstekorrels altijd in combinatie met een behandeling moet gebeuren, om te voorkomen dat ontstekingen gaan ontstaan na de behandeling. LET OP: wanneer de gerstekorrels te dicht of op de ogen zitten, kan ik je niet helpen ivm kan op beschadiging aan oog. Wil je advies of ik je kan helpen, neem dan via de mail of whatapp even contact met mij op.

Behandeling voor Oog

Liftende oogbehandeling € 19,00
Deze behandeling bestaat uit inmasseren van oogcontour serum, daarna het aanbrengen van een speciaal oogmasker Een speciaal vliesmasker om vocht af te voeren en de huid rond de ogen te verstevigen en de rimpels te verminderen.

Voor de behandelingen, klik hier.

Prijzen zijn geldig tm 31 dec 2024