Skin Care

Tiener Treatment (30 min.) € 34,75 (tm 18 jaar en zonder actieve acne)
Speciaal voor de tienerhuid, die de eerste verzorging kan gebruiken. De huid wordt gereinigd, enkele mee-eters verwijderd, masker en dagverzorging.

Time Out (30 min.) € 39,75
Een korte beauty break met reinigen, epileren een quick masker en dagverzorging.

Balance (45 min.) € 49,75
Een basis behandeling met een verzorgend masker.

Careful Moment (60 min.) € 59,95
Deze behandeling geeft je verzorging en ontspanning ineen. Het verzorgende crèmemasker zorgt voor verzorgen en tijdens dit masker worden je nek- en schouders gemasseerd.

Skin Improvement

Supreme Calm (75 min.) € 63,00
Deze behandeling geeft jouw huid extra voeding en ontspanning, met reinigen met foam, epileren, peeling, stomen, massage van gelaat, nek en schouders, ampul met intensieve verzorging, zeer verzorgend masker gezicht en dag- of nacht verzorging

Deep Clean (60 min.) € 59,95
Deze behandeling zorgt voor een intense dieptereining van je huid, met reinigen met foam, epileren, peeling, stomen, verwijderen onzuiverheden, diepreinigend masker voor gezicht en dagverzorging.

Intense Cerelastine (60 min.) € 64,95
Een zeer effectief en luxe behandeling voor de droge en verslapte huid. De ceramiden liposomen zorgen een intense voeding aan de huid voor hydratatie en de crocus extracten zorgen voor extra aanmaak van elastine en collageen, waardoor de huid steviger aanvoelt. Je huid voelt na deze behandeling veerkrachtig en glad aan.

Hydrate Snow Algae Peel-off (75 min.)  € 65,95
Deze behandeling is zeer geschikt voor de vochtarme en rijpere huid. Het sneeuwalgen-extract zorgt voor het verlengen van de levensduur van de huidcellen, tevens zal de huid intens gehydrateerd worden. De huid zal er stralend uitzien en zeer zacht aanvoelen. Tijdens het masker krijg je een heerlijke nek- en schoudermassage.

Uplifting Vliesmasker (75 min.) € 65,95
Deze behandling geeft direct een verkwikkend en verstevigd effect. Het masker wordt als een vlies aangebracht, waardoor de werkstoffen uit het masker optimaal in de huid kunnen trekken. Echt een oppepper voor je huid, om te verstevigen en optimaal te voeden. Onder het vliesmasker wordt een extra ampul met huidverbeterende voedingsstoffen aangebracht en tijdens het masker een heerlijke nek- en schoudermassage.

Prijzen zijn geldig tm 31 dec 2020