Speciale Acne behandeling

De behandeling
Behandeling voor acne in het gezicht € 59,95
Behandeling voor acne op de rug € 59,95

Wat is Acne?
Acne is een ontstekingsziekte van de talgklier van de huid. Acne kenmerkt zich door de constante aanwezigheid van mee-eters, ontsteking en roodheid. Vaak komt het voor in het gezicht, maar ook op het decolleté en rug. Vaak denken we dat er niks aan te doen is en dat je maar gewoon wachten tot dat het beter zal gaan.
Maar dat is niet waar!
Ik ben als schoonheidsspecialist door mijn vakdiploma Acne gespecialiseerd en kan veel voor je betekenen om je huid te verbeteren.

Inhoud van de behandeling
De behandeling start met een oppervlakte en dieptereiniging van het gezicht. Daarna staat het ledigen van de talgklieren centraal. Met alleen de behandelingen in de salon krijg je niet het mooiste resultaat. Een goede en verantwoorde verzorging thuis is absoluut noodzakelijk. Bij je eerste bezoek kan ik je uitleg geven en advies geven welke producten en hoe te gebruiken.

Mijn huidige klanten hebben hele goede resultaten met de diep reinigende en acne producten van de Nouvital Cosmetics lijn. Deze zijn ontwikkelt uit apothekers oogpunt en zijn daarnaast ook betaalbaar. In de webshop is een een overzicht te vinden en ook in de salon zijn deze producten te verkrijgen.

Vergoeding verzekeraar
Door mijn geregistreerde specialisatie bij De Huidprofessional en Vektis, is het vaak mogelijk om de kosten van de behandeling te declareren bij jouw verzekeraar. Kijk dit na in je voorwaarden bij je verzekeraar.

Voor wie is deze behandeling bestemd
De Acne behandeling is alleen bestemd voor de klanten met een Acne huid. Tijdens je eerste behandeling kan ik je huid analyseren of deze behandeling voor jou de beste oplossing is. Voor de huid met onzuiverheden, maar geen Acne huid heb ik een heerlijk diep reinigende behandeling.

Prijzen zijn geldig tm 31 dec 2024

Na het behalen van mijn acne specialisatie moet ik elke 3 jaar nascholing doen om mijn kennis op te frissen en examen te doen. En in september 2021 heb ik wederom mijn certificaat weten te behalen.
Naast dat ik weer op de hoogte ben van van de laatste kennis en informatie, betekent dit dat iedereen met een actieve acnehuid ik extra goed kan helpen. En jij je factuur in bijna alle gevallen kan declareren bij je zorgverzekeraar. Laat het mij maar weten als hier vragen over hebt.

Sandra