Behandelingen

Skin Care Treatments

Tiener Treatment (tm 18 jaar)     € 37,25

Speciaal voor de tienerhuid (tm 18 jaar en zonder actieve acne), die de eerste verzorging kan gebruiken.

Reinigen, verwijderen enkele mee-eters, masker, dagverzorging

Balance     € 51,00

Een basis behandeling met een verzorgend masker.

Reinigen, epileren wenkbrauwen, crèmemasker, dagverzorging.

Careful Moment     € 62,00

Deze behandeling geeft je verzorging en ontspanning ineen. Het aan de huid aangepaste verzorgende crèmemasker  zorgt voor fijne verzorging en tijdens dit masker worden je nek- en schouders gemasseerd.

Reinigen, epileren wenkbrauwen, dieptereiniging, crèmemasker, nek- & schoudermassage dagverzorging.

Deep Clean     € 61,75

Deze behandeling zorgt voor een intense dieptereiniging van je huid. Het verwijderen van meeeters en de diepte reiniging van de huid staat centraal, met als resultaat een schone en frisse huid.

Reinigen, epileren wenkbrauwen, dieptereiniging, verwijderen meeeters, diepreinigend crèmemasker, dagverzorging.

Skin Improvement

Sensitive skin treatment     € 66,75

De gevoelige huid vraagt om speciale aandacht, daarom werk ik bij deze behandeling met speciale Aloe Vera producten, die altijd zacht en helend voor de huid zijn.

Milde reinigen, epileren wenkbrauwen, zachte dieptereiniging, Aloë Vera concentraat als extra voeding, Aloë Vera crememasker, dagverzorging.

Hyarulonic treatment     € 66,75

Hyaluronzuur is de belangrijkste werkstof in onze huid om haar glad en rimpelvrij te houden. Daarnaast heeft het ook een hydraterende werking, een extra gevoede huid en sterk hydraterend effect, met een zacht, gladde en hydraterende huid als resultaat.

Reinigen, epileren wenkbrauwen, dieptereiniging, Hyaluronic concentraat als extra voeding, Hyaluronic gelmasker, dagverzorging.

Intense Cerelastine     € 66,75

Een zeer effectief en luxe behandeling voor de droge en verslapte huid. De ceramiden liposomen zorgen een intense voeding aan de huid voor hydratatie en de crocus extracten zorgen voor extra aanmaak van elastine en collageen, waardoor de huid steviger aanvoelt. Je huid voelt na deze behandeling veerkrachtig en glad aan.

Reinigen, epileren wenkbrauwen, dieptereiniging, Cerelastine concentraat als extra voeding, Cerelastine crememasker, dagverzorging.

Skin Care & Mind specials

Anti Stress & detox treatment     € 68,00

Wanneer we stress ervaren, dan voelen we dat ook heel sterk aan ons hoofd, nek en schouders. Naast een fijne intensieve verzorging van onze huid, zal ook de speciale massage met drukpunten van gelaat, nek & schouder centraal staan. De afvalstoffen worden hiermee afgevoerd en de producten worden beter opgenomen. Resultaat een zeer ontspannen gevoel en een stralende huid.

Reinigen, epileren wenkbrauwen, dieptereiniging,  drukpuntmassage gelaat, nek & schouders,  voedend crememasker, dagverzorging.

Uplifting Vliesmasker     € 68,00

Deze behandeling geeft direct een verkwikkend en verstevigd effect. Het masker wordt als een vlies aangebracht, waardoor de werkstoffen uit het masker optimaal in de huid kunnen trekken. Echt een oppepper voor je huid, om te verstevigen en optimaal te voeden. Onder het vliesmasker wordt een extra ampul met huidverbeterende voedingsstoffen aangebracht en tijdens het masker een heerlijke nek- en schoudermassage.

Reinigen, epileren wenkbrauwen, dieptereiniging,  concentraat met werkstoffen, uplifting vliesmasker, massage nek & schouders, dagverzorging.

Prijzen zijn geldig tm 31-12-2021