Behandelingen voor 2024

Basic Skin Care Treatments

Tiener Treatment (tm 18 jaar/ tm 21 jaar +2,50)     € 45,00

Speciaal voor de tienerhuid (zonder actieve acne), die de eerste lichte verzorging kan gebruiken.

Let op, dit is niet voor de onrustige tienerhuid met mee-eters en ontstekingen, daar is de acne behandeling geschikt voor.

Reinigen, verwijderen enkele mee-eters, masker, dagverzorging

Balance     € 63,00

Een basis behandeling met een verzorgend masker.

Reinigen, epileren wenkbrauwen, crèmemasker, dagverzorging.

Deep Clean     € 74,00

Deze behandeling zorgt voor een intense dieptereiniging van je huid. Het verwijderen van mee-eters en de diepte reiniging van de huid staat centraal, met als resultaat een schone en frisse huid.

Reinigen, epileren wenkbrauwen, dieptereiniging, verwijderen mee-eters, diepreinigend crèmemasker, dagverzorging

Skin Improvement & relax

*Nieuw* in 2024 met wisselbad met geur naar keuze en een Oog crèmemasker

Sensitive skin treatment     € 74,50

De gevoelige huid vraagt om speciale aandacht, daarom werk ik bij deze behandeling met speciale Aloë Vera producten, die altijd zacht en helend voor de huid zijn.

Milde reinigen, wisselbad met geur naar keuze, epileren wenkbrauwen, zachte dieptereiniging, Aloë Vera concentraat als extra voeding, Aloë Vera crèmemasker, Oog crèmemasker, dagverzorging.

Careful Moment     € 75,50

Deze behandeling geeft je verzorging en ontspanning ineen. Het aan de huid aangepaste verzorgende crèmemasker  zorgt voor fijne verzorging en tijdens dit masker worden je nek- en schouders gemasseerd.

Reinigen, wisselbad met geur naar keuze, epileren wenkbrauwen, dieptereiniging, crèmemasker, Oog crèmemasker, nek- & schoudermassage dagverzorging.

Hyarulonic treatment     € 76,00

Hyaluronzuur is de belangrijkste werkstof in onze huid om haar glad en rimpelvrij te houden. Daarnaast heeft het ook een hydraterende werking, een extra gevoede huid en sterk hydraterend effect, met een zacht, gladde en hydraterende huid als resultaat.

Reinigen, wisselbad met geur naar keuze, epileren wenkbrauwen, dieptereiniging, Hyaluronic concentraat als extra voeding, Hyaluronic gelmasker, Oog crèmemasker, dagverzorging.

Intense Cerelastine     € 76,00

Een zeer effectief en luxe behandeling voor de droge en verslapte huid. De ceramiden liposomen zorgen een intense voeding aan de huid voor hydratatie en de crocus extracten zorgen voor extra aanmaak van elastine en collageen, waardoor de huid steviger aanvoelt. Je huid voelt na deze behandeling veerkrachtig en glad aan.

Reinigen, wisselbad met geur naar keuze, epileren wenkbrauwen, dieptereiniging, Cerelastine concentraat als extra voeding, Cerelastine crèmemasker, Oog crèmemasker, dagverzorging.

Anti Stress & detox treatment     € 78,00

Wanneer we stress ervaren, dan voelen we dat ook heel sterk aan ons hoofd, nek en schouders. Naast een fijne intensieve verzorging van onze huid, zal ook de speciale massage met drukpunten van gelaat, nek & schouder centraal staan. De afvalstoffen worden hiermee afgevoerd en de producten worden beter opgenomen. Resultaat een zeer ontspannen gevoel en een stralende huid.

Reinigen, wisselbad met geur naar keuze, epileren wenkbrauwen, dieptereiniging,  drukpuntmassage gelaat, nek & schouders,  voedend crèmemasker, Oog crèmemasker, dagverzorging.

Intense Skin Care specials

*Nieuw* in 2024 met wisselbad met geur naar keuze en een oog crèmemasker

Myoderm Peel-off Treatment     € 78,00

Het Myoderm Peel off Treatment is een anti-aging behandeling dat hydrateerd en verbetert en verhoogt de opname van actieve werkstoffen in de de huis. De toegevoegde Argireline, die is samengesteld uit aminozuren, zorgt voor vermindering van de rimpels en geeft de huid een jeugdiger uiterlijk.Een complex van marine algen zorgt voor een verzachtende werking en geeft de huid een natuurlijke schoonheid. Na deze behandeling voelt de huid intens verzorgd en stralend aan.

Reinigen, wisselbad met geur naar keuze, epileren wenkbrauwen, dieptereiniging, concentraat als extra voeding, Myoderm Peel-off masker, Oog crèmemasker, dagverzorging.

Uplifting Vliesmasker     € 78,00

Deze behandeling geeft direct een verkwikkend en verstevigd effect. Het masker wordt als een vlies aangebracht, waardoor de werkstoffen uit het masker optimaal in de huid kunnen trekken. Echt een oppepper voor je huid, om te verstevigen en optimaal te voeden. Onder het vliesmasker wordt een extra ampul met huid verbeterende voedingsstoffen aangebracht en tijdens het masker een heerlijke nek- en schoudermassage.

Reinigen, wisselbad met geur naar keuze, epileren wenkbrauwen, dieptereiniging,  concentraat met werkstoffen, uplifting vliesmasker, Oog crèmemasker, massage nek & schouders, dagverzorging.

Voor alle uitbreidingen, klik hier.

Prijzen zijn geldig tm 31-12-2024