Happy Boost Summer Treatment

Onze huid geniet al heerlijk van de zon, maar dat betekent dat we haar ook extra goed moeten beschermen en verzorgen. In deze speciale Happy Boost Summer Treatment gaan we met Vit C aan de slag.

Vitamine C is namelijk niet alleen goed voor de innerlijke mens, maar ook een krachtige anti oxidant voor onze huid. Het zorgt voor een heldere en stralende glow. Wat wil je nog meer?

In deze speciale behandeling zal ik naast de reguliere onderdelen als reinigen, epileren, dieptereiniging, masker en nek- en schoudermassage ook
een Vitamine C ampul actief met ultrasoon actief in de huid brengen.

En dat is nog niet alles!
Je krijgt het Vitamine C concentraat t.w.v € 20,40 euro ook gratis mee naar huis, zodat je jouw huid in de thuisverzorging extra kan verzorgen met deze kuur.
Dat kan alleen maar een stralende zomer worden!

Deze behandeling kost normaal € 82,40 maar nu € 74,95

Ja, ik wil graag deze behandeling boeken!

Ps. al een afspraak staan? Laat mij vast weten, dat je deze behandeling wenst.

 

Product aanbieding voor deze zomer

Een peeling voor de huid is zeker in de zomermaanden geen overbodige luxe. Je huid wordt er heerlijk zacht van en je verzorging kan goed de diepere huidlagen bereiken. Een keer in de week meenemen in je beauty ritueel is helemaal top. Daarom zijn de Sensitive Scrub en de Biomimetic Peeling nu verkrijgbaar met 10% korting.

Ja, ik wil graag een peeling met 10% korting

Nieuwe uitstraling voor de Nouvital producten.

Misschien had je het al gezien in de salon of op social media, maar de verzorgingsproducten van Nouvital krijgen een nieuwe uitstraling!
De verschillende kleuren geven de verzorgingslijnen aan en ook de verpakkingen zijn moderner. De prijs blijft natuurlijk hetzelfde, tenzij de verpakkingsmaat veranderd. Zo zijn de reinigingsproducten nu verkrijgbaar in 125 ml en 250 ml.

De afbeeldingen in mijn beautywinkel online worden in etappes aangepast. Wil je hulp bij het kiezen welke verzorging voor jou de juiste is? Laat mij dit dan weten, dan maken we een afspraak voor overleg.