Cosy Fall Treatment

Buiten wordt het kouder en guur en binnen kruipen we lekker onder een deken of zetten de verwarming iets hoger. Tijd om onze huid ook extra te verzorgen.

Bij deze tijdelijke seizoensaanbieding gaan we de hydratatie van de huid activeren en hem extra beschermen voor het seizoen.

In deze speciale behandeling zal ik naast de reguliere onderdelen als reinigen, epileren, dieptereiniging,  voedend masker en nek- en schoudermassage ook
een NMF ampul actief met ultrasoon actief in de huid brengen. NMF is een sterke werkstof, die de huid helpt de huid zacht en beschermt te houden.

En dat is nog niet alles!
Je krijgt het NMF concentraat t.w.v € 24,00 euro ook gratis mee naar huis, zodat je jouw huid in de thuisverzorging extra kan verzorgen met deze kuur.
Dat kan jouw huid de herfst goed aan!

Deze behandeling kost normaal € 98,50 maar nu € 79,95

Ja, ik wil mijn huid ook extra beschermen!

Ps. al een afspraak staan? Laat mij vast weten, dat je deze behandeling wenst.

Deze behandeling is tot en met eind nov 2021 te boeken.

 

Heerlijke hand & bodylotion

Na vele enthousiast reacties op de kleine tubes werd het tijd voor het grote werk. Want deze combi van zachte handcrème en heerlijke hydraterende bodycrème moet na 1 knijp uit de tube niet op zijn.
Alle heerlijke geuren zijn weer op voorraad in de salon of in de webshop, nu in verpakking van 250 ml. Van 17,95 voor slechts 15,95 Ook een leuk product om cadeau te geven. Als je het aangeeft, kan ik het mooi voor  je verpakken. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 oktober 2021.

Ja ik wil die heerlijke crème

 

Nieuwe uitstraling voor de Nouvital producten.

Misschien had je het al gezien in de salon of op social media, maar de verzorgingsproducten van Nouvital krijgen een nieuwe uitstraling!
De verschillende kleuren geven de verzorgingslijnen aan en ook de verpakkingen zijn moderner. De prijs blijft natuurlijk hetzelfde, tenzij de verpakkingsmaat veranderd. Zo zijn de reinigingsproducten nu verkrijgbaar in 125 ml en 250 ml.

De afbeeldingen in mijn beautywinkel online worden in etappes aangepast. Wil je hulp bij het kiezen welke verzorging voor jou de juiste is? Laat mij dit dan weten, dan maken we een afspraak voor overleg.