Aanbieding

Beauty Tips voor fantastische Feestdagen

#tip 1

Boek nu nog een heerlijke behandeling voor de feestdagen. Ik heb voor jou verschillende leuke verrassingen en aanbiedingen in de salon! Via de online agenda op de site is het zo geregeld. Wil je advies welke behandeling je moet kiezen? Boek de comfort, die is qua tijdsplanning perfect, dan spreken we samen je wensen door.

#tip 2

Zet een beauty cadeaubon op je wensenlijst voor kerst! Dan ben je verzekerd van ontspanning en een mooie huid in het nieuwe jaar. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in de salon of te bestelling via de webshop. Geen tijd om op te halen? Ik kan hem gratis verzenden via de post.

#tip 3

Je make-up moet met kerst natuurlijk perfect zitten. Het moment om te stralen is met de feestdagen. En natuurlijk wil je dat hij de hele dag goed blijft zitten. Dat kan met de Make-up producten van UNG waar ik mee werk in de salon. Wil je hulp met je keuze, maak dan een afspraak in de salon of een afspraak met mij om naar de make-up te komen kijken. Op www.ungcosmetics.com kun je het hele assortiment zien.

Heb je je juiste product gevonden, dan krijg je 5% korting op je bestelling.

Via de salon kun je of het product meenemen uit voorraad of ik bestel het voor je en je ontvangt het snel via de post. Zonder verzendkosten!

Online? Heb je op www.ungcosmetics.com je producten gevonden, geef dit dan door via de mail met je adresgegevens. Je ontvangt je bestelling dan per post en de betaling online via mij. Verzending is dan ook zonder verzendkosten.